Användarenkät: Så kan verktyget Syvonline förbättras

tis, 09/05/2017 - 15:49 -- Redaktör

Syvonline är ett verktyg som ska stärka skolor i arbetet med att göra studie- och yrkesvägledning till hela skolans ansvar. Just nu pågår ett utvecklingsarbete med att uppdatera och förbättra Syvonline.  

”Syvonline ska vara så relevant som möjligt för våra användare. Det är därför vi vänder oss direkt till de som använder sajten så att de kan berätta vad de faktiskt behöver”, säger Emma Theiland Nilsson, projektledare.

Syvonline riktar sig till alla som arbetar med studie- och yrkesvägledning. På sajten finns omvärldsbevakning inom området, forskning och en metodbank. Syvonline utgår från skolans styrdokument och de allmänna råden för studie- och yrkesvägledning. När sajten nu ska uppdateras står användarnas behov i fokus.

”Vi hoppas att så många som möjligt tar sig tid att fylla i enkäten. Genom att vi får veta mer om hur sajten används och vad som saknas idag har vi möjlighet att göra Syvonline ännu bättre och komma närmare målet, att vara ett hjälpmedel i arbetet med att göra studie- och yrkesvägledning till hela skolans ansvar”, säger Emma Theiland Nilsson. 

Du hittar användarenkäten här.